Over OnsWelkom op de site van mijn hobby Maine Coon Cattery, in Vlaardingen.  

Deze Cattery is lid van Mundikat (Fife) en RMC (Rasclub Maine Coon).

Het doel van deze Cattery is om lieve, gezonde kittens te fokken die aan de rasstandaard van de Maine Coon voldoen.

Naast de uiterlijke kenmerken van de Maine Coon, staan gezondheid en karakter zeer hoog in het vaandel. Om het ras gezond te houden en erfelijke ziektes uit te kunnen sluiten worden onze katten getest op: HCM, PKD, PLFelV en FIV.

HCM en PKD worden ook via een echo getest.

De kittens gaan hier na 13/14 weken weg met een kittenpakket, een stamboom en een eigendomsafgifte. De kittens zijn dan ontwormd, gechipt en 2x geënt.

Op de 1e plaats staat het liefhebben en genieten van mijn katten, daarnaast heb ik puur hobby matig maximaal 1 keer per jaar een nestje. Ik doe dit dan ook voor mijn liefde voor katten en specifiek voor het Maine Coon ras. De kittens worden hier gefokt met alle liefde en hoog nodige zorg en waarbij gezondheid zeer hoog in het vaandel staat. 

Maine Coon

 

Ik ben gevallen voor de Maine Coon door het prachtige uiterlijk (mooie, grote, stoere kat, prachtige halflangharige vacht) en voor het geweldige sociale karakter.

De Maine Coon is het grootste huiskatten ras. Ze hebben een stoere look en ik vind ze prachtig. Ze hebben een halflangharige vacht en borstelige staart. 

Ondanks de grote zijn ze verschrikkelijk lief en nieuwsgierig. Het kunnen ook echte clowns zijn.

Het zijn maatjes voor het leven.

© 2015 by Leonie. Cattery of Love Paws

  • Black Facebook Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now